Lid worden

 


PS Banner 80x205 03

AGK Puur Sangh staat altijd open voor nieuwe, enthousiaste leden. Er is met name nog plaats voor bassen en tenoren en nog enkele alten en sopranen. Gezelligheid en plezier in samen zingen staan bij ons hoog in het vaandel. Of, zoals nieuwe leden het wel eens verwoordden: 'Er heerst een goede stemming, de sfeer is ontspannen, de dirigent heeft humor en er is een relaxte aanpak'. 

Je hoeft geen ervaren zanger te zijn om lid te worden van AGK Puur Sangh.

De meeste koorleden waren dat ook niet meteen. Een gezonde dosis ambitie en enthousiasme is voldoende voor een plekje in ons koor. Iedereen is welkom.

Wel vragen wij een nieuw lid, om na enkele weken een stemtest af te leggen bij onze dirigent. Kom gewoon eens langs op een repetitie om te kijken of het bevalt. Deze vindt plaats elke donderdagavond van 20.15 uur tot 22.30 uur in De Klepel.

 

Uniform

We vinden het belangrijk dat AGK Puur Sangh er tijdens optredens verzorgd uitziet.

Daarom hebben we gekozen voor uniforme kleding: zwart met rode accenten. Sinds september 2010 heeft Puur Sangh gekozen voor een tweede accent, diverse schakeringen blauw. Op deze manier krijgt de zwarte basis-outfit met een kleine aanpassing een geheel andere uitstraling. 

In 2016, het jubileumjaar heeft de kledingcommissie gekozen voor champagnekleurige accenten, geheel uitgevoerd naar eigen idee concept.

                                                                                                                                                                            

Contributie

De contributie bedraagt € 125,- per jaar.

IBAN: NL20 RABO 0103 6711 61 t.n.v. Puur Sangh (agk)

 

U bevindt zich hier: Home Vereniging Lid worden

Maintained by VLG Webhosting