Welkom

2023

2xmsq87rhc94 16 9 misa de gloria de puccini

Projectleden gezocht voor Messa di Gloria van Puccini. Puur Sangh voert op 17 december 2023 om 15 uur dit grote werk uit in de H. Maria Presentatiekerk in Asten. 

Het orkest Brabant Sinfonia, met deze keer een grote bezetting zal het koor begeleiden tijdens dit fantastische werk. De bas Bruno de Jonghe en de tenor Robert Luts zijn de 2 solisten tijdens het concert. De algehele leiding is in handen van Rob Jacobs.

Ook jij mag mee doen, word Projectlid. Kijk op de volgende pagina onder Projectleden, doen!!! vrz2yqvdrgt lintjesregen 2023 verborg chris 1 1

Op 26 april werd ons koorlid Chris Verborg compleet verrast door de burgemeester van Asten, Anke van Extel- van Katwijk met de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 3e2ny0zx6j3v lintjesregen 2023 cuppens thijssen 1

Ook ontving Maud Cuppens- Thijssen, een van onze commissarissen, de welverdiende koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje- Nassau.

Allbei van harte gefeliciteerd met deze prachtige waardering door al jullie werk voor de gemeenschap in Asten.


 Jan Tinnemans nieuwe penningmeester Puur Sangh.

0G7A4571 portret Kleur Jan Tinnemans K7

Per 16 maart tijdens de Algemene ledenvergadering is Jan Tinnemans de nieuwe penningmeester voor Puur Sangh. Jan volgt Connie van Bussel op. Zij heeft de termijn van 6 jaar op voortreffelijke wijze gedaan. Mede door Connie heeft Puur Sangh mooie, professionele concerten kunnen uitvoeren. 

Jan brengt veel ervaring mee en met hem is het financiële beleid in goede handen.

Tegelijkertijd heeft Puur Sangh 2 nieuwe bestuursleden Luud Zeegers en Ton van der Weerden. Twee zeer muzikale kanjers, die met groot applaus tijdens de ALV werden verwelkomd.

0G7A4563 Driemanschap bestuur Puur Sangh kleur 3x2 K7

Luud Zeegers, Ton van der Weerden en Jan Tinnemans

Foto: Mathy Heijmans


Workshopdag voor Puur Sangh.

Afgelopen zaterdag 1 april ontving Puur Sangh, in 't Kwartier, bezoek van Joep Bröcheler, operazanger, acteur, bas-bariton en zangcoach. Samen met pianist Frans van Tuijl bezorgden deze twee fantastische muzikanten een bijzondere ochtend in de zangkunst voor het koor. Joep maakte met zijn sprekend gezicht veel indruk op de koorleden in de zangkunst. In kleine groepjes werd gewerkt aan dynamiek, uitspraak, ademhaling en klank maken. 

Workshopdag 4 IMG 20230401 WA0011

Onze eigen dirigent Rob Jacobs maakte een steminventarisatie met alle koorleden op weg naar onze concerten in september en december. 

IMG 20230401 WA0016


 Puur Sangh geeft haar eerste Concert op zaterdagavond 30 september in 't Kwartier. We gaan dit samen doen met De Mannen met Baarden uit Gemert / Asten.

Op 17 december Winterconcert met de Messa di Gloria van Puccini in de Maria Presentatiekerk te Asten samen met het orkest Brabant Sinfonia uit Tilburg en twee solisten.


Bent u nieuwsgierig naar Puur Sangh, kom eens kijken en luisteren naar een repetitie. Misschien lijkt het u iets. U bent van harte welkom in 't Kwartier. Kijk hier voor meer informatie. 

20221101 131703 

 Foto Mathy Heijmans 


We zijn te beluisteren en te bekijken bij Koor/audio.

Het koor wil bijdragen aan een levendige Astense cultuur. 

 Volg Puur Sangh op Facebooken op Instagram

Privacyverklaring  Puur Sangh   &  Cookieverklaring  Puur Sangh

 
 
U bevindt zich hier: Home algemeen Welkom

Maintained by VLG Webhosting