Welkom

2022

Rabo Clubsupport 2022

Wij doen mee met de actie Rabo Clubsupport.

Alleen leden van de Rabo bank kunnen stemmen. 

Vanaf 5 september t/m 27 september kunt u een stem uitbrengen via de Raboapp of Rabo internetbankieren op Puur Sangh.

Hopelijk krijgen we dit jaar een mooi bedrag bij elkaar om op 27 november het Gloria van Vivaldi uit te voeren tijdens ons Winterconcert in de Maria Presentatiekerk te Asten. Samen met het Brabant Sinfonia, Rob Nederlof kistorgel, Evelyne Bohen sopraan, Rob Meijers altus en dirigent Rob Jacobs.   Wij hopen op uw steun.

Connie van Bussel

Penningmeester AGK Puur Sangh


Antonius

Op zondagochtend 9 oktober om 10.00 uur geeft Astens gemengd Koor Puur Sangh act de présence tijdens de Oecumenische dienst in de Heilige Antonius van Paduakerk te Heusden. We zullen enkele liederen ten gehore brengen en ook enkele liederen met samenzang. 

 


 GloriaVivaldi

Op zondagmiddag 27 november gaat Puur Sangh weer flink uitpakken met een Winterconcert. Het concert begint om 15.00 uur en is te beluisteren in de Maria Presentatiekerk in Asten. Uitgevoerd zal worden het bekende Gloria van Antonío Vivaldi. Het orkest Brabant Sinfonia en Rob Nederlof, kistorgel, begeleiden het koor. Sopraan Evelyne Bohen en altus Rob Meijers  zullen de solopartijen uitvoeren. In het verdere programma zingen we het Abendlied van Joseph Rheinberger, Northern Lights van Ola Gjeilo en Cantique de Jean Racine van Gabrièle Fauré. De algehele leiding is in handen van dirigent Rob Jacobs.


 Foto 2 kleur met logo klein en paars kader light kopie opt

 Foto: Mathy Heijmans

Puur Sangh is weer op zoek naar Projectleden voor het komende Winterconcert op 27 november. Kom eens kijken en luisteren naar een repetitie. Misschien lijkt het u iets. U bent van harte welkom. Kijk hier voor meer informatie. 

        


We zijn te beluisteren en te bekijken bij Koor/audio.

Het koor wil bijdragen aan een levendige Astense cultuur. 

 

Volg Puur Sangh op Facebook Fen op Instagram

Privacyverklaring  Puur Sangh   &    Cookieverklaring  Puur Sangh

 
 
U bevindt zich hier: Home algemeen Welkom

Maintained by VLG Webhosting